Vi reder ut felmeddelanden i sync center

Inlägg av JobOffice Support 2020-02-16 12:32

Ibland uppstår det fel. En inställning har inte angivits korrekt eller betalningsvillkor på en kund saknas. Här hittar du svaren på tre felmeddelanden som mellan Fortnox och JobOffice Sync center.

FEL: - Fjärrservern returnerade ett fel: (403) Förbjuden.


Svar: Den API-nyckel som används för integrationen har inte tillåtelse att kommunicera med Fortnox. Öppna inställningarna för JobOffice Sync Center och kontrollera så att den API-nyckel du angivit är korrekt och aktiv i Fortnox.

Du hittar integrationer och API-nycklar under "Administrera Användare" i Fortnox.

 

FEL: - 400 BadRequest - Code: 2002377 Message: Kostnadsställe får inte anges för konto 3051.

 

Svar: Du har ett kostnadsställe valt i JobOffice Sync Center men kontot 3051 i det här exemplet tillåter inte kostnadsställe. Ändra detta i kontoplanen i Fortnox. Du måste göra detta på alla bokföringskonton du använder i kassan om du använder kostnadsställe.

 

 

 

FEL: - 400 BadRequest - Code: 2001700 Message: Kunde inte hämta/hitta betalningsvillkor.

 

Svar: En kund som ni har sålt på i kassan saknar betalningsvillkor i Fortnox. Kontrollera så att kassakunden som ni har valt i Sync Center har ett betalningsvillkor i Fortnox. Tänk även på om ni skapar en kundorder direkt från kassan behöver även dessa kunder ha rätt betalningsvillkor i Fortnox.

 

 

Har du fått ett annat slags felmeddelande? Vidarebefordra gärna ditt mail med felmeddelande till support@joboffice.se så hjälper vi till.

Taggar: affärssystem, integrationer, Fortnox

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen