Vad hände med Nets?

Inlägg av JobOffice Support 2019-07-04 08:18
Tyvärr så behöver vi alla göra tuffa beslut ibland och redan vid årsskiftet 2018/2019 tog vi ett beslut att inte stödja Nets kortterminaler. Har du Nets och undrar hur detta kommer påverka dig? Vi hoppas att FAQ-listan nedan kan hjälpa dig få svar på dina frågor och oroa dig inte vi undersöker alltid alla fel vi blir uppmärksammade även Nets.

 

 • Betyder detta att min kortterminal kommer sluta fungera med JobOffice Kassa?
  • Nej. Om ni redan har ett avtal med Nets kan ni fortsätta använda terminalen tillsvidare. Men vi tecknar inga nya avtal mot Nets kortterminaler.

 

 • Vad menas med att ni slutar stödja terminalerna?
  • Detta innebär att vi inte kommer utveckla för några nya funktioner eller önskemål för dessa terminaler.

 

 • Borde jag byta leverantör av kortterminal?
  • Ja, du bör se över ditt avtal med Nets och undersöka hur länge du är bunden till ditt avtal med Nets. Ofta löper ditt avtal på tre år med automatisk förlängning och du bör då säga upp det i tid. Vi har stöd för kortterminaler från Babs Paylink, Verifone samt Bambora och priserna på hyra blir lägre och lägre med åren varför det kan löna sig att byta oavsett.

 

 • Om jag byter leverantör hur vet jag att ni kommer stöda dem i framtiden?
  • En av anledningarna vi avslutar vår utveckling av Nets är att väldigt få av våra kunder använder dem. Vi har betydligt fler kunder, både nya och gamla, som redan använder någon av de andra leverantörerna. Marknaden ändras hela tiden och det kan komma nya leverantörer i framtiden men vi har inga planer att avsluta vårt stöd för Babs Paylink, Verifone eller Bambora. Oavsett vilken leverantör ni använder bör ni regelbundet se över era avtal för både terminalhyra och inlösenavtal så att ni alltid har det bästa och mest prisvärda avtalet för er verksamhet.

 

 • Om något slutar fungera med kortterminalen kommer ni fixa det då?
  • Upptäcker ni ett fel i JobOffice Kassa med terminalen eller något annat så är vi alltid tacksamma om ni rapporterar detta till oss. Vi undersöker alltid alla fel vi blir uppmärksammade om. Är felet direkt kopplat till vår integration mellan JobOffice Kassa och terminalen kommer vi ta ett beslut, efter att vi undersökt felet, hur allvarligt det är och om det är något vi behöver åtgärda. Ni kommer få information oavsett om det är något vi väljer att åtgärda eller inte.

Taggar: kortterminaler, Nets

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

 • Det ska vara enkelt att använda
 • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
 • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen