Välj funktioner efter din verksamhets behov

Inlägg av Elin Jansson 2019-08-06 09:03
Elin Jansson
Hitta oss på

38277916186_256f71d72a_o

 

Har du laddat ner vår demoversion av kassan och känner att det är dags att komma igång? Då vet du kanske att vi på JobOffice Kassa har alltid satt fokus på att bara betala för det du behöver, kanske är just därför du väljer att jobba om oss. Tänker du också varför betala för funktioner som du inte använder? Det är bortkastade pengar.

 

Med JobOffice Kassa kan du börja smått och sedan lägga till funktioner som du under resan gång upptäcker att du och din verksamhet har behov av. Men det viktigaste ingår såklart så som rapporter och statistik, Uppdateringar och ny funktionalitet, Färdiga redovisningskonton och mycket annat, Läs mer om funktioner i JobOffice Kassa HÄR! Vi vill även slå ett slag för en av  våra många funktioner som är integrationer till olika affärssystem.  En av våra integrationspartner är Fortnox.

Fortnox är ett affärssystem som hjälper dig med bokföringen. Perfekt för dig som är nystartad eller vill komma igång med att jobba smart och digital. Betala för det du behöver, det som gynnar din verksamhet i det stadiet det befinner sig i. Välj mellan en full integration till Fortnox eller en mindre, det är upp till dig.  Du har mer kontroll på vad du lägger dina dyrbara pengar på och vi hjälper dig mer än gärna att få ut det bästa av JobOffice och Fortnox. Boka en Gratis kom igång-utbildning i JobOffice Kassa och utbildning i Fortnox! Kan inte bli bättre.

 

Boka in Gratis kom igång hjälp och utbildning i  vår integration mot Fortnox

Taggar: integrationspartner, joboffice kassa, integrationer, Fortnox

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen