Swish har sprungit om bankkort och kontanter som föredraget betalmedel

Inlägg av Elin Jansson 2019-05-23 17:01
Elin Jansson
Hitta oss på

unnamed-11Vi har samlat ihop lite intressant fakta från hur kunderna från Göteborgsvarvet valde för betalmetod. Den populäraste betalmetoden under eventet var Swish. Tidigare har Swish legat längst ner på listan av föredraget betalmedel och bankkortet hade en stark första plats. Detta år var det hela 73% av betalningarna som gjordes med Swish och bara 27% med bankomatkort.  Det tycker vi är ett stort tecken på att mobila betallösningar är framtiden.

JobOffice har under lägre tid kunnat erbjuda sina kunder att använda sig av Swish i Kassan. Swish Företag och Swish Handel. Båda ger dig ett unikt Swish nummer som börjar på “123” följt av 7 siffror för din verksamhet som kopplas till din bank som kunderna använder för att betala på istället för ett mobilnummer. Lär mer om Här

 

Olika banker har olika erbjudanden kring Swish – kontakta din bank för att se vad som gäller för ditt företag.
Swedbank, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Sparbanken Syd är de  banken som erbjuder Swish

 

Taggar: JobOffice Prime, betallösningar, Swish

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen