Swish handel eller Swish företag? Vilken tjänst passar ditt företag bäst

Inlägg av Elin Jansson 2019-05-14 14:55
Elin Jansson
Hitta oss på

Jobo00045-600x500

 

Visste du att det finns två tjänster som du kan välja mellan? Swish Företag och Swish Handel. Båda ger dig ett unikt Swish nummer som börjar på “123” följt av 7 siffror för din verksamhet som kopplas till din bank som kunderna använder för att betala på istället för ett mobilnummer.

 

Swish handel – När säkerhet och effektivitet i kassan är A och O

Du får ett unikt Swish nummer och kan se betalningen direkt. Swish handel kan integreras med JobOffice kassa eller JobOffice Prime och din webbutik.

Kassören anger kundens mobilnummer i kassan vilket snabbar upp hanteringen. Kunden behöver bara godkänna betalningen med mobilen och kassören får en bekräftelse direkt i kassan att betalningen är genomförd! Enkelt, snabbt och utan krångel.

 

Swish företag – För företag som vill erbjuda enkla betallösningar

Enkelt att lägga in i kassan och med ett knapptryck kan du erbjuda Swish till dina kunder.

Vid användning av Swish Företag är transaktionen är helt fristående från kassan precis som en fristående kortterminal. Kassan har ingen koppling till Swish som Swish handel och du själv måste kontrollera att kunden utfört betalningen med rätt belopp. 

 

Ska du använda Swish för att ta betalt av dina kunder i ditt företag behöver du ett företagsavtal för Swish. Börja med att kontakta din bank för att skaffa ett avtal för Swish.

 

Vill du veta mer? Besök vår hemsida här!

 

Andra bra länkar

Klicka här för att se anslutna banker. Kontakta din bank för vad som gäller för ditt företag

Kom igång med Swish Handel

Taggar: betallösningar, integrationer, joboffice, Swish

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen