Statistik slår ut kassaapparater!

Inlägg av Cyril Porseland 2010-09-26 12:25
Cyril Porseland

statetstik

Statistik direkt i programmet gör att fler och fler byter de traditionella kassaapparaterna mot kassasystem.

Idag lanseras nästa generation av JobOffice Kassa med integrerad statistik.

Programmet är sen tidigare mycket lättanvänt och populärt bland användarna där du som användare bland annat kan enkelt bläddra och se alla kvitton direkt på skärmen. Nu kan du också se statistik för omsättning och antal sålda varor direkt på skärmen där du i grundversionen kan jämföra med föregående månad eller år.

Vår samarbetspartner CopySolutions, som även säljer kassaapparater sen tidigare, märker en stor fördel med integrerad statistik och ser en tydlig trend där fler och fler väljer bort kassaapparat till kassasystemens fördel.

 www.joboffice.se finns inte bara en 30 dagars demoversion att hämta utan också många instruktionsfilmer samlade för att man som användare enkelt skall komma igång med programmet.

Taggar: joboffice kassa, kassaregister, statistik

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen