SEQR Mobilbetalningar med JobOffice Kassa

Inlägg av JobOffice Support 2012-10-11 18:33

segerProgramvaran JobOffice Kassa har sen i somras ett antal butiker som erbjuder SEQR mobilbetalningar som ett komplement till de traditionella betalsätten kredit- och betalkort.

  • Det är inte bara enkelt, det är snabbare än kortbetalningar och mindre kostnader för butiken, säger Cyril Porseland på Windows System AB som utvecklat integrationen i JobOffice Kassa.

I programvaran JobOffice Kassa kan butiken enkelt lägga till appen för SEQR Mobilbetalningar och knyta etiketten med QR koden för kassan med ett par enkla knapptryck. En butik kan vara igång med ett av framtidens betalsätt på ett mycket enkelt sätt.

  • Att Seamless, som utvecklat SEQR tekniken, nyligen knöt avtal med Hemköp, McDoncalds, Västtrafik med flera gjorde valet enkelt att vi skulle integrera mot JobOffice Kassa, säger Cyril Porseland.

Taggar: joboffice kassa, SEQR, godkända kassasystem, mobilbetalningar

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen