Passa på att prova på Klarna in-store

Inlägg av JobOffice Support 2019-11-21 10:32

Klarna-in-store

Varför ska du ha Klarna In-store?

Genom att erbjuda dina kunder smidiga sätt att betala ökar din försäljning. Prova på Klarna in-store. Ingen avgift från JobOffice Kassa fram till 29 februari 2020  Ta del av erbjudandet här... 

 

Krångliga kreditansökningar gör att kunder inte slutför köpet och vissa konsumenter vill inte att en kreditupplysning ska genomföras. Med In-store slipper kunden det och ser direkt om de kan finansiera sitt köp. Och kunden slipper även obekväma samtal med butikspersonalen. 

 

Kundens integritet är skyddad. Känslig information som till exempel årsinkomst eller adress behöver inte uppges till butikspersonalen. Kunden väljer själv betalmetod och all information anges i kundens egna mobiltelefon eller webbläsare. Där finns dessutom detaljer om finansieringerbjudanden och en total översikt för köpet, månadskostnaden och en tydlig specifikation. Flera konsumtenter skulle gärna handla oftre i butik om de hade en enkel lösning att kunna betala mot faktura. Perfekt nu när högtiderna börjar rulla.

 

Kunden får även Klarnas efterköpsupplevelse precis som vid ett online-köp. Det innebär till exempel att köpet blir synligt i Klarnas app och att det går att snooza en betalning. Med Klarna In-store ger du dina kunder valmöjligheten att även använda faktura eller delbetalning direkt i butiken.

 

Så här går det till

1. Välj Klarna i kassan och skriv in kundens mobilnummer. 
2. Be kunden klicka på länken i sms:et. 
3. Be kunden välja betalsätt, dela upp eller betala senare.

Och på ett kick är köpet genomfört och ett kvitto har skrivits ut i kassasystemet. 
That´s Smooth!

 

Ta del av erbjudandet

Taggar: online-betalningar, Klarna, mobilbetalningar

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen