Parkera kvitto enkelt i JobOffice

Inlägg av JobOffice Support 2020-09-17 18:31

I de senaste uppdateringarna har vi ändrat lite på hur tilläget Parkera kvitto fungerar. Innan uppdateringen la du till varor på kvitto-bilden, tryckte sedan på ikonen för parkera kvitto. När det var dags att återuppta kvittot var du tvungen att gå in under kvitto-fliken i kassan, hitta det rätta kvittot och sedan välja återuppta. 

 

Idag behöver du aldrig lämna kassa-bilden. Du behöver alltså inte gå in under kvitto-fliken för att leta rätt på det parkerade kvittot. När du väljer att tycka på parkera kvitto-ikonen kommer en dialogruta upp där du ser vilket nummer kvittot blir tilldelat.  De kvitton som du parkerar kommer att hamna i nummerordning men du kan om du vill ange ett eget nummer på kvittot.

 

När det är dags att återuppta kvittot så väljer du helt enkelt att trycka på Hämta kvitto i kassan. Det är samma ikon för parkera kvitto. När du inte har lagt till några varor på kvitto-bilden så kan du lätt hämta parkerande kvitton från samma knapp (om det är så att du har parkerade kvitton i listan). Du får då upp en dialogruta där alla parkerade kvitton ligger samlade. Det är bara att markera det kvittot du vill återuppta och tryck sedan på välj. Så hamnar alla varor på kvitto-bilden i kassan. Enkelt va? 

Vill du lägga till fler varor på det parkerade kvittot men ändå låta det vara parkerat ?  Markera det kvittot du vill ändra i dialogrutan, tryck på knappen välj. Så som du gör när du ska återuppta kvittot. Lägg till de varor som du vill ha och tryck sedan på parkera kvitto igen. Kvittot får samma nummer som innan och återgår till att vara parkerat. 

Såhär ser det ut i kassan:
Lägg till varor på kvitto-bilden. Tryck sedan på parkera kvitto. 

Tryck parkera kvitto i Joboffice kassa

 

En ny dialogruta kommer upp där det står vilket nummer det parkerade kvittot kommer få. I detta exempel får kvittot siffra nummer 1. Tryck sedan på OK för att slutföra parkeringen av kvittot. 

Det parkerade kvittot får ett nummer

 

Vill du hämta upp det parkerade kvittot, tycker du på Hämta kvitto. 
Hämta upp parkerat kvitto

 

Då kommer en ny dialogruta upp med alla de parkerade kvitton som finns i kassan. Markera det kvitto du vill återuppta och tryck på välj.

Hämta upp valt kvitto

 

Då kommer alla varor upp på kvitto-bilden och du kan välja att ta betalt eller lägga till fler varor på kvittot. 

demobutiken kvitto

 

Hoppas du gillar det nya sättet att hantera parkerade kvitton! 


Vänliga hälsningar från JobOffice teamet!

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen