Mobil framtid

Inlägg av Cyril Porseland 2018-03-02 10:00
Cyril Porseland

cyril profilbild

Hej alla,

Det är jag som är Cyril Porseland, ägare men också utvecklare på JobOffice. Mig kontaktar ni om ni vill ha hjälp med att bolla tankar och idéer kring hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att digitalisera er verksamhet.

Jag har intensiva dagar på JobOffice med många bollar i luften och jag älskar nya och bra innovationer samt att hitta bästa lösningen för våra kunder. Kassasystem, ekonomi och automatisering av triviala rutiner är ett av mina favoritintressen.

Som person är jag kundorienterad, noggrann, innovativ och har gedigen kunskap av affärs- och kassasystem men också en mängd andra digitala system.

Jag började min resa för snart 30 år sedan med att utveckla delar av WorkOffice som ett av Sveriges första affärssystem i Windows och genom åren utvecklat ett antal olika system för ekonomi, transport och på senare tid grunden för pinchos app restauranger tillsammans med JobOffice.

Nu står vi inför en ny mobil era där vi följer de mobila trenderna, digital handel, Skatteverkets förändring av föreskrifter mm och vi utvecklar i skrivande stund framtidens mobila system.

Tveka inte att höra av er till mig via cyril.porseland@joboffice.se eller telefon 010-150 15 41. Eller varför inte komma förbi vårt kontor på en kopp kaffe för en inspirerande pratstund. Min erfarenhet får du på köpet 😊

Taggar: joboffice kassa, Digitalisering, skatteverket

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen