Kundberättelse - Food & Market UF

Inlägg av Elin Jansson 2019-12-10 08:43
Elin Jansson
Hitta oss på

food and market handelsbod

Brinellskolan i Fagersta är ett gymnasieskola där eleverna kan starta och driva UF företag. Ung Företagsamhet ingår automatiskt inom ekonomiprogrammet, personbilsinriktningen på fordonsprogrammet samt programmet för administration, handel och varuhantering inom gymnasiesärskolan. Men alla elever har möjlighet att genom individuellt val välja till UF. 


Food & Market UF driver lunchrestaurang och secondhand butik. De serverar olika maträtter så som vegetarisk carbonara och chili con carne. Matgästerna kan även plocka sig en härlig sallad från deras salladsbuffé. Dessutom i boden bredvid så kan du hitta riktig bra fynd. I Handelsboden säljer de allt från porslin till leksaker - secondhand såklart. Företagets värdegrund är att allt de gör ska ha betoning på lokalt och hållbarhet.


Food & Market UF har använt sig av JobOffice Kassa sen de öppnade den  4/9 2019. Johannes Ruutikainen kommunikatör från Food & Market UF berättar att syftet med företaget var både lära sig att hantera ett företag och att tjäna pengar på en verksamhet som har en värdegrund som de verkligen tror på.


En lärare och en elev sökte på google och hittade Joboffice förra året. Ni hade en bra layout på hemsidan och det fanns en gratis demo att ladda ner. Vi  gillar Joboffice eftersom det är enkelt att jobba med och ljudlöst när man använder det. - Johannes Ruutikainen 

Demobolaget gjorde att de fick prova på kassan gratis och känna efter om JobOffice Kassa var något för dem. De slog till eftersom de tyckte att JobOffice Kassa var lätt förstå och lätt att jobba med.

 

Vi på JobOffice önskar alla inblandade i  Food & Market UF stort lycka till på deras resa genom småföretagarensvärld, det gjälder oss att ni är nöjda med vårt kassasystem. 

 

Taggar: Kundberättelse

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen