Kassasystem i Microsoft Excel

Inlägg av Cyril Porseland 2011-06-20 14:45
Cyril Porseland

Horla

Marika och Stig har i många år drivit Auktionshallen i Horla och noterar allt som auktioneras ut i Excel för att enkelt kunna stämma av dagens försäljning mot de som lämnar in gods och de som fått nummerbrickor och betalar efter auktionens slut. Marika sitter med sin laptop och noterar noga när Stig auktionsförrättar och klubbar auktionsgodset.

När kassalagen kom införskaffades en kassaapparat och de var tvungna att anställa ytterligare en person som bara slog in varuvärdet och den slagavgift som auktioner tar ut. Ibland hörde den här personen fel belopp och det blev stopp i auktionen till Stigs förtret. Stundtals fick ”nissarna”, som hämtade kvittot ur kassaapparaten och tog betalt av kunderna, vänta på kvittot eftersom kassaapparaten var långsam.

Dessa problem och kostnader ville Marika och Stig komma ifrån och idag använder de bara Excel igen ihop med specialutvecklad plugg1 till JobOffice Kassa, en modern programvara för butiksdata.

”- Det rasslar bara till” ropar Stig förbluffad och tittar på Marika när hon trycker F9 i Excel och skriver ut ett kvitto via JobOffice Kassa och den nya Star skrivaren de införskaffat.

1 Pluggar i JobOffice Kassa är specialutvecklade programvaror för en unik kund som helt enkelt ”pluggas in” i JobOffice Kassa. Användaren har full kontroll över sina pluggar via en egen flik i JobOffice Kassa och självklart också information och dokumentation över pluggen.

Taggar: joboffice kassa, Digitalisering, godkända kassasystem, kassaregister, Case

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen