Kassasystem för frisörer!

Inlägg av JobOffice Support 2010-11-13 13:13

frissaMånga frisörer och näringsidkare inom manikyr och pedikyrbranschen delar ofta lokal. Med JobOffice Kassa kan dessa företagare också dela kassaregister.

När den nya kassalagen infördes fick många småföretagare som delar lokal problem att korrekt redovisa kassaförsäljningen. Sen en tid tillbaka finns kontrollboxen CleanCash® Typ CF för upp till 150 näringsidkare på samma kassaapparat. JobOffice Kassa stödjer samtliga kontrollboxar av märket CleanCash® och har därför sen lång tid tillbaka kunnat erbjuda branscher som exempelvis frisörer ett godkänt och certifierat kassasystem.

- Nu har vi gjort det ännu enklare. Med tilläggsappen Företagsval ges användaren möjlighet att med ett klick på användarikonen byta företag och registrera kvitton.

Se mer på http://www.joboffice.se/Blogg/flera-nya-godbitar

Taggar: joboffice kassa, godkända kassasystem, kassaregister

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen