JobOffice support går över till Hubspot

Inlägg av JobOffice Support 2019-04-11 09:17

support2För att nå våra mål att alltid erbjuda den bästa supporten vi kan har vi påbörjat arbetet med att byta supportsystem.

De flesta av er känner nog inte till det, men vi använder i dagsläget Zendesk för all vår support, ärendehantering och chatt. Det har fungerat väldigt bra men vi känner att vi saknar vissa funktioner och önskar att vi kunde ha en mer samlad punkt för support, försäljning och utveckling. För detta har vi valt att gå över till HubSpot istället.

Genom HubSpot hoppas vi kunna få en mer integrerad lösning och leverera support via chatt och e-post inte bara via websidan utan även direkt i våra program och appar.

Nedan har vi lite frågor och svar, hittar ni inte det ni söker är ni välkomna att kontakta oss så berättar vi mer.

  • Om jag har ett öppet supportärende måste jag skicka in den igen?

Nej. Vi kommer flytta över alla öppna supportärenden till det nya systemet.

  • Kommer era kontaktuppgifter till supporten ändras?

Nej. Vi kommer använda samma e-post support@joboffice.se och samma telefonnummer 010 410 01 00 precis som tidigare. Vi kommer även använda samma URL till vår supportsida support.joboffice.se.

  • Hur kommer mina kontaktuppgifter föras över till det nya systemet?

Vi kommer endast flytta över dina uppgifter om du har ett öppet supportärende med oss. Har du inte ett öppet supportärende kommer dina uppgifter permanent tas bort från vårt gamla system Zendesk.

  • Om mina uppgifter tas bort hur påverkar det mitt abonnemang?

Det är endast uppgifter som är kopplade till supportärenden vi kommer ta bort. Alla dina kunduppgifter för JobOffice Kassa, JobOffice Prime och andra tjänster vi erbjuder kommer förbli oförändrade.

  • Kommer jag fortfarande kunna se mina gamla ärenden?

Nej. Om du har skapat ett konto i vårt nuvarande Hjälpcenter kommer ditt konto stängas och alla tidigare ärenden och uppgifter permanent tas bort.

  • Vad händer med alla förslag och önskemål jag har skickat in?

Alla dina förslag och önskemål har vi registrerat i ett annat system och kommer inte påverkas av bytet av supportsystem.

  • När kommer ni göra bytet?

Det finns mycket vi behöver göra kring vår supportsida och ärenden innan vi blir helt klara med flytten. Följ oss på Facebook för att hålla er uppdaterade www.facebook.com/jobofficekassa/

Taggar: support, Tips och Råd

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen