JobOffice Kassa expanderar ytterligare med mobilutvecklaren Tobias Nilsson

Inlägg av JobOffice Support 2017-10-13 10:12

TobiasTobias kommer närmast från Softhouse Consulting och intar rollen som mobilutvecklare för WSAB’s (Windows System AB) nya mobila kassasystem. Cyril Porseland (VD) ser denna satsning som ett viktigt komplement för att kunna ta fram framtidens mobila kassalösningar för befintliga och nya kunder.

 

Tobias Nilsson, 28, intar rollen som ny utvecklare hos WSAB och kommer att fokusera på utvecklingen av det nya mobila betallösningssystemet. Han kommer närmast från Softhouse Consulting och har tidigare arbetat med applikationsutveckling för programvaror och webb. 

Varför WSAB?

– Jag kom till WSAB för att det är ett bolag med stor tillväxtpotential, och jag tror på produkten vi utvecklar. Jag vill heller inte missa chansen att jobba med Johan Normén som nyligen intog positionen som CTO som jag ser lite som en mentor. Johan Normén och Cyril Porseland är två mycket kunniga branschmänniskor som jag lär mycket utav. Jag ser stora möjligheter för att växa både på det personliga planet och tillsammans med företaget. Sedan jag var liten har jag intresserat mig för IT och under de senaste åren för mobilutveckling, vilket går hand i hand med den produkt som vi på WSAB utvecklar just nu. Mina kompetenser inom mobilutveckling och kunskaper från tidigare arbete med applikationer är vad jag tar med mig i mitt dagliga arbete. Bland annat var jag med och tog fram en mobil lösning för en innovationsplatform åt Sernekes satsning kring Karlastaden

Vad tror du om framtidens handel och krav på digitalisering?

– Med tanke på att vår bransch är i förändring så ställs det krav på oss utvecklare att följa med i den förändringen. Min förhoppning är därför att jag kan komma med goda idéer för hur vi kan förbättra nuvarande och framtida produkter, men även hur vi ska utveckla produkterna till mobila plattformar för att möta kundernas nya sätt att handla på, avslutar Tobias Nilsson. 

Taggar: Digitalisering

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen