JobOffice Kassa erbjuder flexibel betallösning i butik med Klarna Checkout

Inlägg av JobOffice Support 2017-05-05 10:00

betalsättJobOffice kassasystem erbjuder numera ett digitalt betalningssätt i fysiska butiker. Ett flexibelt alternativ via Klarna Checkout som ger kunden fler valmöjligheter framme vid kassan.
 Det fungerar utmärkt! Vi ser tydligt att vi inte bara erbjuder en bättre service till våra befintliga kunder, utan att betalsättet i sig driver trafik till butiken, säger Christofer Tyrefors, vd på Cykelkraft. 

 

 

JobOffice Kassa och Klarna Checkout samarbetar för att tillsammans ge kunden möjlighet att själv plocka varan från en hylla i den fysiska butiken för att sedan kunna betala i mobilen och där välja faktura, konto, delbetalning eller något av de andra betalsätten som Klarna har.

– Joboffice Kassa är ett modernt program där vi snabbt och enkelt kan integrera med olika system. Det har också gjort att JobOffice har varit tidiga många gånger med olika integrationer, och även denna gång med Klarna Checkout, säger Cyril Porseland, pressansvarig på JobbOffice Kassa.

I nuläget är det några JobOffices kunder som använder sig av Klarna Checkout. Cyril siar om att butiker med dyrare varor kommer att anamma det digitala betalningsalternativet, som kan jämföras med dagens e-handel och dess betalningsflexibilitet.

– Det känns trevligt att kunna erbjuda kunderna det allra senaste, säger Cyril.  

Nöjda betalningspionjärer

Ett av företagen som har anammat den nya betalningsmetoden är Cykelkraft. De har märkt att kunder söker sig till butiken just på grund av möjligheten att kunna variera betalningsmetod. Ett faktum som även syns på försäljningssiffrorna.

– Det fungerar utmärkt! Vi ser tydligt att vi inte bara erbjuder en bättre service till våra befintliga kunder, utan att betalsättet i sig driver trafik till butiken. Kunder söker sig helt enkelt till oss för att vi erbjuder bättre betalsätt för dem än våra konkurrenter som erbjuder samma varor, säger vd Christofer Tyrefors.

Christofer märker att flera kunder uppskattar möjligheten att delbetala för att förhindra en svängig privatekonomi.

– När Klarna presenterade sin briljanta lösning blev vi fast direkt. De förflyttar också själva betalningen från kassören till kunden, vilket minskar problematiken med att vissa fortfarande tycker att det finns någon slags skam i att delbetala, säger Christofer. 

Taggar: integrationspartner, joboffice kassa, online-betalningar, Digitalisering, Klarna, betallösningar

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen