JobOffice Kassa för Mässor

Inlägg av JobOffice Support 2019-11-05 18:31

Åker du också iväg på mässor för att  exponera din verksamhet. JobOffice Kassa har flera kunder som använder sig av kassasystemet på olika mässor runt om i landet. Men med olika mässor kan olika utmaningar uppkomma. Här har vi tagit upp några funderingar som kan komma upp vid försäljning på mässor. Gör din intresseanmälan här!

 

Kassasystemet kan användas offline

Själva kassasystemet kan köras offline men kontrollenheten som är inbyggd kräver Internet. Vill du köra helt offline behöver du en egen kontrollenhet som du kan ansluta direkt till datorn istället. Kassan och kontrollenheten kräver inte mycket Internet och kan köras på ett 3G/4G mobilt bredband eller Internet delning från mobiltelefon.

 

Synkning med affärssystem

Använder du dig av ett affärssystem kan du synka dina kvitton i efterhand. Har du tillgång till internet under hela mässan så kan nu synka i  dina kvitton i realtid om vi använder dig av affärssystemen Visma Eekonomi, fortnox eller NAV. Använder du affärssystemet Visma Administration så ligger den lokalt på er server. Har du inte tillgång till server under mässan går det lika bra att synka över alla kvitton i efterhand.

 

Hur gör man med licensen

Du kan inte använda samma JobOffice licens på flera kassadatorer samtidigt. Men du kan naturligtvis ta den kassan ni har i butiken med er till mässan och använda där istället. Du kan även flytta över licensen till en tillfällig dator som du använder som kassa.  Läs hur du går tillväga för att öppna upp företaget i en ny kassadator. Skulle du behöva en ny licens för mässtillfället så är den lägsta abonnemangstiden 1 månad.


Kortterminal

Så var det där med kortterminal. Du kan endast ha en kortterminal kopplad till en kassa. Så om du ska ha flera kassor på mässan behöver ni flera kortterminaler. Tänk på att kortterminalen kommer kräva konstant Internetanslutning och kan inte köra offline. Kortterminalerna hyr ni alltid av er kortterminalsleverantör.

 

Hör av dig till oss för att få reda på mer om hur JobOffice Kassa kan fungera för just dig och din verksamhet. Gör en intresseanmälan nedan och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig som ska ut på mässa. 

Intresseanmälan

Taggar: Mässa, joboffice kassa

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen