JobOffice älskar småföretagare

Inlägg av Elin Jansson 2019-05-31 15:23
Elin Jansson
Hitta oss på

 

butikkubikjobbbbboffiiiice-1

 

JobOffice anser att du bara ska behöva betala för de funktioner du verkligen behöver. När din verksamhet expanderar kan JobOffice expandera med dig. Filmen visar när vi besöker den otroligt charmiga butiken Butik Kubik på deras 10 års jubileum. Butik Kubik är en färgglad butik på Linnégatan 6 i Göteborg som länge har använt sig av JobOffice tjänster. Det är vi riktigt stolta över. Kika på filmen och bli inspirerade. Butik Kubik har även e-handel kika in här

 

Anpassa sortimentet

Att lätt kunna anpassa sitt sortiment, att arbeta effektivt med att lägga till, förändra och ta bort varor är något som vi ser som en självklarhet. Genom att ha en överskådlig statiskt på varje såld vara och ha sten koll på lagret så blir det lättare att fokusera på att sälja det bästa varorna

 
När du är redo att sälja online

Få nya kunder och väx. Sälj dina produkter online, utan något extra administrativt arbete. JobOffice integrerar mot de ledande ekonomiprogrammen som i deras tur har ett stort antal integrationer till de bästa webbshopparna. Detta ger dig möjlighet att även välja det ekonomiprogram och webbshop som passar bäst i modebranschen.

 
 
Sälj från flera ställen

Genom integration till ditt ekonomisystem så kan du ha flera butiker som använder samma artikelregister, priser, streckkoder och samtidigt få en bra koll på lagret. Bokföringen sköts automatiskt och beroende på ekonomisystem så hanteras även, lager, order och prislistor. Perfekt för Modebranschen!

 

 

Vill du veta mer om JobOffice kassa boka in en demo genom att trycka på knappen nedan!

 

Boka personlig demo

 

 

Hitta oss på YouTube

Taggar: joboffice kassa, Tips och Råd, Case

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen