Hur skriver jag ut en tidigare dagsrapport?

Inlägg av JobOffice Support 2019-08-20 13:15

Såhär gör du för att hitta och skriva ut en specifik z-rapport 

Bild på JobOffice Kassa knapp för Historik

Under knappen Historik på fliken "Kvitton" kan du välja att skriva ut en tidigare journal (Z dagsrapport). Välj det journalnummer (ex 1 på bilden nedan) du vill skriva ut och välj Skriv ut.

Önskar du skriva ut flera dagsrapporter kan du välja det andra valet "Från Z dagsrapport" och ange det första journalnummer du vill skriva ut från och sedan till vilket journalnummer den sista dagsrapporten har. Du kommer sedan få ut en kopia på båda Z dagsrapporterna du valt och alla mellan dem.

Skriv ut en tidigare Z dagsrapport

 

Vet du inte vilket journalnummer en dagsrapport har men vet datum kan du använda "Sök i allt" och söka den period det gäller. Du kan i kvittolistan se vilket journalnummer som varje kvitto har fått.

Sök bland kvitton för att se deras journalnummer

 

Vill du veta mer om z-rapporter eller har frågor om tillexempel hur du ångrar ett kvitto finns det massor med hjälp artiklar i vårt hjälpcenter

 

Gå till Hjälpcenter

 

 

Taggar: support, z-rapport, dagsrapport

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen