Frukostseminarie med JobOffice Kassa och Visma  Administration

Inlägg av JobOffice Support 2012-04-18 08:00

vismaojoboffice1

Med JobOffice Kassa och Visma Administration har du marknadens modernaste och enklaste kassahantering för både kontant, kort och kundorder.

Lägg en kundorder i Visma och ta upp den i JobOffice och betala den mot kontant eller kort. Eller varför inte tvärtom, lägg en kundorder i JobOffice och spara den i Visma för senare fakturering. En följesedel skrivs ut i kassan för påskrift av kunden med en kopia till kunden. Fakturera därefter dina kundorder i lugn och ro i Visma. Din kundorder i Visma kan du hämta upp i kassan och förändra hur många gånger du vill, du bestämmer!

Dagsrapporterna från kassan förs över till Visma som en fullbetald normal dagsfaktura med ett enkelt knapptryck när dagen är slut där fakturan är slutbetald med de betalsätt (kontant, kort och presentkort) som du använt under dagen.

Sätt av en timme på morgonen och kom förbi oss i Visma butiken i Göteborg 25:e april eller Stockholm 8:e maj och se själv hur enkelt det är. Klicka på länken till höger och anmäl dig redan idag! Vi bjuder på frukost fika…

Välkommen!

Taggar: joboffice kassa, Visma

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen