Ett nytt kassaprogram lagom till nya lagen om kassaregister!

Inlägg av JobOffice Support 2010-08-05 00:00

rabattkort

Modernt, fräscht, säkert, pålitligt och Office 2010 inspirerat var några av tankegångarna när WSAB tog fram det nya systemet 2009.

Idag lanseras JobOffice Kassa efter nio månaders pilot och testkörning.

Programmet är mycket lättanvänt och levereras med en modern pekskärmsdator för 990 kr per månad, vilket är ett av marknads bästa priser.

Kassasystemet är självklart godkänt av Skatteverket. Vi har dock tagit det steget längre och fått det godkänt av bankerna för säkra kortbetalningar med integrerad kortterminal. Användaren får allt samlat för kortköp med ett kvitto per kund, istället för två som är vanligt med en fristående kortterminal.

Alla de vanligaste förekommande funktioner finns i grundversionen och även finesser som att direkt på skärmen söka och förhandsgranska tidigare kvitton i en Outlook-likande miljö samt säkerhetskopiering till molnet (våra säkra servrar). Vi har även möjlighet att lägga till kundspecifika funktioner enligt önskemål, med korta ledtider.

En 30-dagars demoversion finns att hämta på www.joboffice.se

Där finns också flertalet instruktionsfilmer samlade för att man som användare enkelt skall komma igång.

Systemet går att integrera med andra program i företagets verksamhet via ett API (Application Programming Interface) men också med Microsofts nya teknologi MEF (Managed Extensibility Framework). Tredjepartsutvecklare kan därigenom bygga kopplingar mot andra system eller "appar" som pluggas in i programvaran, dock inte mot kvittohantering och funktionerna mot kontrollboxen för Skatteverket där systemet är låst för att förhindra manipulation.

Just nu utvecklas integration mot Visma affärssystem och flera andra nyttiga "appar" för lansering i höst.

Taggar: joboffice kassa, godkända kassasystem, kassalagen, kassaregister

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen