En punkt som är viktigt att tänka på vid val av kassasystem

Inlägg av Elin Jansson 2019-09-02 15:12
Elin Jansson
Hitta oss på

Personlig demo av JobOffice Kassa i butiken Cykelkraft i Sidsjön

  På bilden är vi hos Cykelkraft i Sisjön i Göteborg och demar JobOffice Kassa

Kassaregisterrådet i samverkan med Svensk Handel har gjort en lista där en av sakerna de tar upp som är viktig att tänka på när du väljer kassaregister är vad leverantören kan erbjuda för utbildning.

Vi på JobOffice erbjuder  kostnadsfri  kom igång utbildning. Har du inte bestämt dig vilken leverantör du ska använda dig av ännu men är nyfiken på JobOffice? Då kan du kan du boka en kostnadsfri demo för att få en bredare uppfattningen om vad JobOffice Kassa kan göra för dig och hur den skulle passa in i ditt företag. Låter det intressant? Boka in personlig demo här!

 

Vi siktar alltid på att du ska vara igång  på några minuter.  Med ett enkelt gränssnitt kan du själv lägga in dina varor och skapa egna knappar. Lätt att lära sig och enkelt att använda! Vi har dessutom manualer du kan ta del av i vårt Hjälpcenter. Där hittar du all möjligt information allt från hur du ändrar knappar, till hur du lägger in varor i kassan och vilka systemkrav JobOffice kassa har. 

 

Har du Fortnox som affärssystem och letar efter ett  kassaregister så erbjuder vi kom igång hjäp med kassan och utbildning i vår integration till affärssystemet Fortnox! två utbildningar helt gratis!

 

Boka in Gratis kom igång hjälp och utbildning i  vår integration mot Fortnox

Taggar: godkända kassasystem, integrationer, Tips och Råd, Fortnox, kassaregister

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen