Nu ändrar vi hanteringen av rabatt i Kassan!

Inlägg av JobOffice Support 2019-10-01 10:59

 

I vår nästa kostnadsfria månadsuppdatering av JobOffice Kassa har vi gjort ändringar i rabatt-dialogen.
Nu får ni ett helt nytt sätt att ge rabatt och texten på varorna och knapparna syns tydligare. Det är inte stora förändringar så ni som är vana att använda rabatt-dialogen bör fortfarande känna igen er. Men vi hoppas på att det ska underlätta ert arbetssätt vid hantering av rabatter.
 

Som med nästan alla våra förbättringar av JobOffice Kassa så kommer de efter önskemål och synpunkter från våra kunder. Ett stort tack till er alla som bidragit med synpunkter kring rabatt-dialogen!

Har ni fler synpunkter eller förslag på saker ni vill se kring rabatter eller något annat i kassan är ni välkomna att kontakta vår support på support@joboffice.se, via chatten eller telefon!

Tips! Rabatt-dialogen är inte den enda nya funktionen den här månaden. Glöm inte att ni alltid kan se alla nyheter under Hjälp-fliken i JobOffice Kassa. 

 

Vad är nytt?

  • Rabatt-dialogen är nu lite bredare på vänstersidan för att göra det lättare att se benämningen på de varor som finns med på kvittot.
rabatt_ny

 

  • Knappen som fanns längst ner till höger för "Total" där ni kunde ange ett totalpris för hela kvittot är nu flyttat till vänstersidan och heter nu "Summa hela kvittot". Den har exakt samma funktion som tidigare.
  • På högersidan har "Total" knappen ersatts med en helt ny knapp "Summa valda varor". Den har en liknande funktion som "Summa hela kvittot" men tar endast de varor som är valda på högersidan och inte hela kvittot.

Exempel på "Summa valda varor"

Vi flyttar över 4st Bertil stol till högersidan. Ordinarie pris för 4st är 1196kr. Men vi vill ge kunden lite rabatt och sälja dem som ett paket för 1000kr jämt.

rabatt_summa

 

När vi har dem på högersidan utan några andra varor så trycker vi på knappen "Summa valda varor" och anger ett nytt pris på 1000kr.

Kassan räknar då själv ut hur mycket den enskilda rabatten ska vara på varje vara för att få ett totalpris för dem på 1000kr. I detta fallet kan du nu se på nedan bild att de alla får 16% rabatt. Snabbt och enkelt!

rabatt_kvitto

 

 

 

 

Taggar: joboffice kassa, support, Tips och Råd, Rabatt

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen