Du har väll inte glömt att registrera ditt kassaregister hos Skatteverket?

Inlägg av JobOffice Support 2020-04-03 09:15

image-90

 

 

Har du inte anmält ditt kassaregister hos skatteverket? Tänk på att du måste göra en anmälan hos Skatteverket senast 2 veckor efter första försäljningen! Du måste alltid göra en anmälan till Skatteverket med vilket kassasystem och kontrollenhet du använder.

 

Kom ihåg att du alltid ska börja med att registrera din kontrollenhet och sen kassasystemet. Du behöver nämligen uppgifterna du får från registreringen av kontrollenheten till registreringen av kassasystemet.

 

Vi har uppdaterat vår guide som visar steg för steg hur du ska gå tillväga för att registrera ditt kassaregister. Kom ihåg att ange din information och inte informationen från exemplen. Du hittar vår guide här!

 

Taggar: skatteverket

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen