Dags att inventera? – Det är enklare än du tror

Inlägg av JobOffice Support 2015-10-07 10:00

inventering2Många undviker inventeringen så länge som möjligt. En del helt och hållet. Det är tiden det tar, de ändlösa listorna, administrationen och krånglet som skrämmer. Och för många innebär det också ett ekonomiskt svinn, då kärnverksamheten blir lidande när tid och resurser skall avsättas till själva arbetsinsatsen. Men riktigt så krångligt behöver det inte vara. Inte om man har rätt programvara.

JobOffice Inventering för Visma Administration är ett komplett inventeringsprogram för dig som har tröttnat på papperskrångel. Det är lätt att använda och unikt i sitt slag. Med hjälp av läsplatta och streckkodsläsare sköter du inventeringen papperslöst – du inventerar helt digitalt och all information går rakt in i systemet.

Kom igång genast

Programvara och utrustningspaket levereras på 2-5 arbetsdagar och innehåller allt du behöver för att komma igång. Utbildning sker på distans i samband med leverans. Det är helt enkelt ett snabbare och smartare sätt att hantera ett annars tids- och resurskrävande moment. Så kan du lägga tid och energi på din verksamhet istället.

Läs mer om programvara och utrustningspaket på vår hemsida www.joboffice.se

  • Unik i sitt slag
  • Lätt att använda
  • Sparar tid och resurser

 

Välkomna till JobOffice familjen

Den här månaden välkomnar vi: Smarta Kök i Malmö, Göteborg Grossist Priser i Göteborg, JOHZ i Vassmolösa, JHL Trading i Bålsta, Bedasbag i Göteborg, Pinchos i Halmstad, Loellas Hårdesign i Piteå och Grums Jörgen K Entreprenad i Grums.

JobOffice bygger trygga, användarvänliga och effektiva affärssystem. Vi erbjuder allt från kassasystem, integrationslösningar och branschspecifik mjukvara, till utrustning och support. Hos oss får du hela lösningen, eller precis de delar du behöver. Erfarenheten får du på köpet. Och du? Det funkar.

Taggar: integrationspartner, Visma

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen