Boosta din business! Visma integrationsmässa

Inlägg av Elin Jansson 2019-04-21 13:13
Elin Jansson
Hitta oss på

picadeli13Nu är det inte långt kvar tills vi ses på Vismas integrationsmässa! Du kommer väll?

Besök oss på Vismas Integrationsmässa den 7 maj, mellan kl 09:00-13:00 Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg så visar vi hur det fungerar! Smarta integrationer till ekonomisystem. Prata med våra säljare för att komma fram till vilken lösning som skulle passa just dig och ditt företag

Passa på att skriva upp ditt intresse för en kostnadsfri driftsättning med ett värde av 2850 kr. Passa på erbjudandet gäller bara under mässan!

Enkelt: 
• Använd hårdvara du redan äger 
• Du är igång inom 3 timmar. 
• Mycket bra integration 
• Helt obunden licens

Visma eEkonomi är det webbaserade ekonomiprogrammet som ger dig fördelen att sköta företagets bokföring och fakturering när det passar dig.

Bokför och fakturera i vilken enhet du tycker är bekvämast tex mobilen, surfplattan eller laotpen, Programmet har såklart automatisk koppling till din bank för att gärna det så smidigt som möjligt för dig.

Visma utvecklar ständigt Visma eEkonomi med nya, kraftfulla funktioner. Välj till exempel order eller offert som tilläggstjänster för att samla all din viktiga administration i molnet.

Läs mer om integrationsmässan här

Taggar: affärssystem, integrationspartner, Mässa, joboffice kassa

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen