Boka demo och upptäck JobOffice Kassa och dess funktioner

Inlägg av Elin Jansson 2019-10-25 10:00
Elin Jansson
Hitta oss på

74205698_258081121805303_8184938494750097408_n

 

Vi på JobOffice tycker att kassasystem ska vara enkelt, både lätt att lära sig och att använda. Genom att boka en demo av JobOffice kassa kommer du upptäcka att kassasystem inte behöver vara krångligt.

Demonstrationen är för dig som är intresserad av JobOffice Kassa och vill lära dig mer om hur de olika funktionerna fungerar och hur du kan ha nytta av dem i din verksamhet. Innan demonstrationen, ladda ner demoversionen av kassan så vi snabbt kan komma igång.

Låter det intressant? Boka in personlig demo här!

 

Vi anpassar demon efter dig och din verksamhet för att hitta den bästa lösningen för just dig och din bransch. Syftet med demon är att besvara de eventuella frågor du har om systemet och hur de kan passa in i din bransch. Läs mer om JobOffice kassa.

 

Vi går bland annat igenom hur du lägger till varor och hanterar varugrupper. Vi lär dig hur du skapar snygga och personliga knappar till din kassa. Vi visar hur du lägger till din verksamhets logga på kvittot för en härlig personlig touch. I JobOffice Kassa kan man även enkelt skriva ut periodrapporter från den månaden du önskar och det är lätt att söka efter specifika kvitton. 


Demonstration sker över internet och du kan antingen koppla upp dig via Teamviewer till vår demodator. Teamviewer kan du ladda ner här. Om du vill kan vi även koppla upp oss till din egen dator genom Teamviewer som du hittar under "hjälp"-fliken i kassan 


Du kan självklart ladda ner vår demokassa gratis och prova dig fram på egen hand för att bli bekant med systemet. Vi har olika guider som hjälper dig med allt ifrån att skapa knappar till hur du installerar en kvittoskrivare. Hitta alla guider i vårt hjälpcenter. 

 

Hjälpsamma länkar för att komma igång

• Hämta, installera och aktivera
• Skapa ditt företag i och lägg till användare

 

 

Boka personlig demo


Tveka inte att kontakta supporten via chatten,  support@joboffice.se eller på telefon 0104 100 100

Taggar: joboffice kassa, kassasystem, demo

JobOffice erbjuder innovativt och enkelt kassasystem till din butiksverksamhet 

JobOffice Kassa är ett modernt, enkelt, godkänt och certifierat kassasystem där du snabbt är igång

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda
  • Inga dyra startavgifter och inga bindningstider
  • Du betalar endast för det du behöver

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

 

Prenumerera här!

Senaste blogginläggen